joi, 21 octombrie 2010

Michele Placido, la "Nasul", despre rolul sau din filmul "Necunoscuta":




V-am mai povestit despre filmul exceptional "Necunoscuta" ( "La sconosciuta " ), in regia celebrului Giuseppe Tornatore.
Intr-unul dintre roluri - cel al unui peste fara scrupule, care vinde copii prostituatelor - joaca Michele Placido, cel pe care romanii il cunosc din serialul "Caracatita"- unde juca rolul comisarului Corado Cattani. Interviul luat Radu Moraru, ieri seara, in direct, la B 1 TV, a fost foarte interesant. Actorul a vorbit despre rolul care l-a facut celebru, despre colaborarea cu Boby Paunescu - in filmul caruia va juca in curand-, despre viata sa de familie ( are cinci copii ). Michele se afla pentru cateva zile in Romania. In prezent se afla in tara noastra si una dintre fetele sale, actrita, care filmeaza pentru pelicula Ghost Rider, unde joaca si Nicholas Cage.
Iata ce a spus actorul despre filmul "Necunoscuta", in care a socat prin transformarea sa fizica ( era gras si ras in cap), dar a adunat si laude pentru exceptionala sa interpretare.



NECUNOSCUTA ( 2006)

Irene este o tanara ucrainianca ce locuieste in orasul italian Velarchi. Foarte devreme in cursul filmului aflam ca are un trecut intunecat, plin de violente si umilinta.Pentru a-si duce la bun sfarsit un scop necunoscut noua, femeia reuseste, prin metode deloc conventionale si de multe ori ilegale, sa se angajeze drept servitoarea unui cuplu bogat ce au impreuna o fetita mica.Pe parcurs se ataseaza din ce in ce mai mult de familie si in special de Thea, fetita lor ce sufera de o boala neurologica foarte rara. Se lasa sedusa de spiritul de luptatoare al tinerei si incearca sa o pregateasca pentru greutatile din viitor.Totul merge bine pana cand o prezenta din trecut isi face aparitia, aducand cu sine violenta si probleme pentru Irena.

Niciun comentariu: