luni, 14 februarie 2011

Jazz with Teodora Enache

Luni, 14 februarie, de la ora 19.30, Teatrul Toma Caragiu Ploieşti, Asociaţia Culturală Jazz Forum’03 şi Primăria Municipiului Ploieşti - cu sprijinul Centrului Cultural al Republicii Ungare la Bucureşti - oferă iubitorilor muzicii de jazz un dar frumos pentru ziua îndrăgostiţilor: un concert de lansare a noului album de studio al cunoscutei vocaliste de jazz Teodora Enache, A Child Is Born.
Teodora Enache, laureată a Premiului de Excelenţă pentru cea mai importantă contribuţie internaţională a unui muzician de jazz din Romănia, de către Societatea Română de Radiodifuziune, beneficiază pe acest album de aportul unor instrumentişti redutabili, aflaţi la maturitatea lor muzicală: ISTVAN GYARFAS – chitară şi BERKES BALAZS– contrabas, ambii din Ungaria. Concertul va fi urmat de o sesiune de autografe.
A Child Is Born este un album cu jazz pur. Un jazz cu totul dezbrăcat de invenţiile contemporane, lipsit de atributele sunetelor moderniste. Este acea muzică pe care o poţi lesne considera o maşină a timpului, un mijloc de transport către vremuri şi locuri în care multora dintre noi ne-ar fi plăcut să ne naştem. Muzica aleasă este ca un tablou cu scene adânci în care ne regăsim, la vibraţia cea mai înaltă. Teodora cântă Iubirea, în cele mai rafinate forme ale ei...

Niciun comentariu: