sâmbătă, 5 martie 2011

Oferta interesanta : 8 Martie la Cafe Bianco PLOIESTI

8 MARTIE ZIUA FEMEII CU CVARTETUL ARTYS SI CAFE BIANCO- MUZICA ANILOR 60-70, ROMANTIC BLUES, INTERNATIONAL EVERGREEN, SOFT SOUND AND GOOD MUSIC!!!
SUPERPETRECEREA TA DE 8 MARTIE CU CAFE BIANCO SI CVARTETUL ARTYS!!!

,,8 MARTIE- OFERTA GRUPURI: daca ai un grup de prieteni, o gasca frumoasa care iesiti impreuna sau pur si simplu vreti sa sarbatoriti elegant si rafinat de 8 MARTIE, la CAFE BIANCO ( MOLUL VECHI ) organizam o SUPERPETRECERE, DE LA ORA 19.00:

MUZICA ANILOR 60-70 RECITAL DE 1 ORA CU
CVARTETUL ARTYS, apoi 1 ORA recital vocal IOANA SANDU: CABARET, EVERGREENURI, CAFE CONCERT,LOVE ROMANCE ETC. si alte surprize muzicale!

Meniul este 85 RON, constand in: aperitiv (foarte consistent), un fel principal de pui la alegere(pui in stil chinezesc sau snitel de pui cu piure sau cartofi prajiti si salata), o prajitura foarte specială ( vulcano - ciocolata topita in crusta cu inghetata) care merita incercata măcar o data) si un cocktail ( alcoolic sau non la alegere). Vom mai avea si alte oferte pentru ce se consuma in plus in seara respectiva. Reducere 80 RON pentru grupurile care vin din partea mea- Cosmin Faur.''

Tel. rezervari,informatii: Elena Pascale 0729495252

Niciun comentariu: