marți, 26 ianuarie 2010

Comentarii... eurovisioniste

Nici nu a inceput bine preselectia la Eurovision si au inceput scandalurile. Compozitorul melodiei lui Florin Salam, care nu a intrat in preselectie , acuza juriul de rasism, solistul fiind tigan ( dar Andra - care a cantat nu o data, in finala concursului - nu o fi din aceeasi etnie ? ).

Curioasa alegerea Paulei Selling de a canta cu Kamara, care nu este unul dintre cei mai buni solisti de la noi. De ce s-o fi incapatanand fata sa cante in duet cu cineva? Ar avea succes si singura.

In juriu s-a aflat si Adi Despot, intransigentul membru al juriului de la Megastar. Bine ca nu a fost si Virgil Iantu pentru ca, dupa evaluare, nu ramaneau nici 5 melodii in finala! :))

2 comentarii:

mediartys spunea...

e mai greu sa cante singura, si-a dat seama ca se face mai de cacao singura si atunci a ales sa se faca de cacao amandoi, genial desigur, nu?
S-a vazut de multe ori ca e prea increzuta- ceea ce ma duce cu gandul la proverbul ala ,,prostul daca nu e si fudul, parca nu e prost destul!''- ca sa accepte sau sa isi puna problema ever-forever daca si-a gasit stilul potrivit vocii ei sau daca nu cumva a devenit din ce in ce mai penibila incercand sa creze un stil din ceva ce este contra naturii vocii ei..nu merg alea cu jazz, etno sau ce a mai incercat ea ca stil.

Cezara, din Ploiesti spunea...

Nu stiu ce sa zic. Eu nu o vad chiar asa, e una dintre solistele mele preferate. Una dintre putinele soliste de la noi care chiar au voce. E posibil sa fie increzuta, asta nu am observat.
Desi este cunoscuta si apreciata, cred ca incearca diverse formule pentru a da lovitura cu adevarat si asta inseamna, pentru ea, a castiga Eurovisionul.
Totusi, prefer sa ma reprezinte ea decat Anda Adam, la un astfel de concurs...