duminică, 7 martie 2010

Felicitari Paula Seling si Ovi!


Eurovisionul a fost castigat de cei care au cantat cel mai bine sambata seara si asta ar trebui sa ii bucure pe toti iubitorii muzicii. Personal, am sustinut alte doua melodii, dar am fost dezamagita de felul in care acestea au sunat live. Luminita Anghel care, alaturi de Paula Seling, are una dintre cele mai bune voci din Romania nu a cantat stralucit, mi s-a parut ragusita, Tina G. a avut serioase probleme sa interpreteze refrenul in formula lansata initial si a schimbat tonalitatile, rapind tot farmecul piesei. Altii au avut probleme cu sonorizarea.
Pe la jumatatea show-ului eram contrariata, nu credeam ca vom avea vreo sansa la Oslo. Pana am ascultat melodiile interpretate de Paula Seling- cu vocea in forma maxima. O adevarata profesionista, o voce extraordinara. Cred ca e singura care merita sa castige. Iar melodia interpretata cu Ovi,compozitorul acesteia, este interesanta, cred ca va face o impresie buna in Norvegia. Artistilor le mai trebuie, acum, o promovare puternica peste hotare – desi la banii pe care ii au la dispozitie, an de an, organizatorii, aceasta va fi, sunt convinsa, destul de subtire. Dar sa speram ca vor cuceri publicul strain.
Spectacolul de sambata, de la Circul Globus, ne-a demonstrat din nou, din pacate, ce mari probleme au artistii nostri ( daca ii mai putem numi asa pe majoritatea ) atunci cand trebuie sa cante live. A fost jale! In unele cazuri au cantat mult mai bine solistii si trupele putin cunoscute decat cei consacrati. Cat despre Anda Adam, cred ca s-a convins ca fara o voce si o piesa buna, degeaba ai look nonconformist si show. Apropo, ati remarcat ca nu mai iese din colantii si din body-urile alea ? Nu s-o fi saturat de ele ?

Niciun comentariu: