miercuri, 10 martie 2010

O romanca, viitoarea Claudia Shiffer


O cheama Alexandra Ulesan, este extrem de frumoasa si va fi urmatoarea Claudia Shiffer spun cei din domeniul modelingului. Este din Bucuresti si are doar 13 ani!
Sursa: Click

Alexandra Uleşan, în vârstã de 13 ani, elevã în clasa a VII-a în Bucureşti, a câştigat anul trecut titlul de “Cel mai bun tânãr model al anului 2009”, în cadrul preselecţiei organizatã de agenţia de modã Best Models.Deşi Alexandra a fost aleasã dintre sute de reprezentante din toatã ţara, tânãra nu este conştientã de atuuriile sale, pentru ea cele mai importante sunt artele marţiale, unde deţine centura albastrã. Modelul a participat la foarte multe concursuri locale şi naţionale de karate şi ju-jitzu, unde a obţinut şapte medalii de locul III şi trei medalii de locul II.Tânãra este foarte neîncrezãtoare în abilitãtile sale de a fi model, deşi pozele sale sunt ireproşabile, ea este total nemulţimitã, fiind convinsã cã se va face de rãs în faţã colegelor sale de clasã pentru cã nu aratã ca un adevãrat fotomodel.Mult mai micã de înãlţine decâţ celelalte participante şi neobişnuitã cu încãlţãmintea cu tocuri, stângãcia Alexandrei de pe podiumul de prezentare nu i-a descurajat pe reprezentanţii caselor de modã din strãinãtate care au intuit potenţialul tinerei.“Alexandra va fi urmãtoarea Claudia Schiffer”Cele mai mari companii de modã din Milano, Paris şi New York i-au urmãrit evoluţia şi vor sã încheie cât mai curând un contract cu Alexandra. Philippe Papadopoulus reprezentat al agenţiei Marylin din Paris şi New York a declarat cã Alexandra va fi urmãtoarea Claudia Schiffer.Momentan Alexandra nu este dispuã sã renunţe la şcoalã pentru a pleca în strãinãtate. Însã atunci când va fi pregãtitã sã plece, o aşteaptã o mulţime de contracte avantajoase. Agenţii care au plãcut-o la concurs (Nathalie- Paris, L.A. Models- New York, Marylin- New York si Paris, Elite-New York si Paris, Fashion- Milano, IMG, Women) o ţin sub observaţie şi o vor aştepta pânã va fi pregãtitã. Cu toate acestea pãrinţii Alexandrei încã nu s-au obişnuit cu ideea cã fetiţa lor ar putea pleca în strãinãtate, şi ar dori sã rãmânã mereu lânga ei, fiind singurul lor copil.

Un comentariu:

Unknown spunea...

pe 13 martie 2010 a avut loc la sala Lucian grigorescu Campionatul National de Ju Jitsu la care Alexandra a ocupat locul 2 la categoria ei de greutate si virsta din www.jkarate.ro