luni, 31 mai 2010

Cum a fost Eurovision 2010 ?

A mai trecut o editie a concursului Eurovision, pe care am urmarit-o integral. Iata cateva impresii.

- A fost un concurs de criza, organizatorii nu au mai cheltuit bani si pentru show-uri in afara concursului, cred ca multi spectatori si telespectatori au fost dezamagiti.

- Paula si Ovi au avut o prestatie excelenta, cu o melodie si un show net superioare celor din Germania care au castigat.

- Cum de a cucerit Germania locul I ramane o enigma pentru multi, una dintre teorii fiind aceea ca au fost si ceva aranjamente de culise.

- Dupa ce ne-au facut praf melodia in presa, inainte de concurs, englezii au criticat azi prestatia solistului lor care a fost clasat pe ultimul loc ( ce ironie a sortii ! ). Se pare ca vor sa se retraga de la Eurovision, fiindca in ultimii ani au prins numai primul loc din coada.

- Majoritatea tarilor au votat din nou in functie de relatiile de prietenie si de vecinatate, asa se face probabil ca unele melodii f. bune , precum cea a Islandei, au adunat putine puncte.

- Mi se pare surprinzator, de asemenea, faptul ca melodia Moldovei – destul de moderna si originala - a intrunit putine puncte.

Niciun comentariu: