miercuri, 30 iunie 2010

Controversatul personaj Demeter Andras - sef la Radio

Demeter Andras, consilierul personal al Ministrului Culturii ( de profesie actor si regizor), cel care a realizat halucinantul proiect de lege al institutiilor de spectacole, a fost ales presedinte al Radioului Public. In proiectul de lege respectiv se regasea un calcul complicat, foarte greu de pus in practica si nedrept, in scopul stabilirii salariilor artistilor. Din cauza acestui text foarte multi actori si muzicieni au iesit in strada si au protestat anul trecut. Dar, se vede treaba ca din punctul de vedere al unora, tipul este foarte capabil, de vreme ce i-au dat pe mana si Radioul Public.
Azi am aflat, insa, ca tipul este controversat nu numai din cauza povestii cu legea institutiilor de spectacole. Fiti atenti ce anunta presa centrala: in 1990, Demeter ar fi fost arestat la Tîrgu Mureş, pentru profanarea însemnelor de stat, când a smuls de pe statuia lui Avram Iancu steagul României, pe care l-a călcat în picioare, după care i-a dat foc. A avut însă câştig de cauză în instanţă, scriu jurnaliştii de la catavencu.ro.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nenea asta trebuia sa putrezeasca in inchisoare si sa-si ceara Mea culpa pe postul national la stiri,nu sa detina functii publice...Dar deh, intr-o tara condusa de hoti, ce mai conteaza...Tot credinta in Dumnezeu va salva poporul asta, credinta care ne-a tinut si ne tine pe linia de plutire de 2000 de ani.Doamne ajuta!