marți, 18 noiembrie 2008

Teoriile conspiraţiei. Elvis Presley trăieşte

Potrivit sondajelor de opinie, aproximativ 20 de milioane de americani sunt convinşi şi astăzi ca Elvis trăieşte şi că şi-a înscenat propria moarte. “Nebunia” a început la scurt timp de la moartea sa. Una din primele personae care susţine că l-a văzut este un american care a venit cu familia să viziteze Graceland, la patru luni de la prespusul deces al starului. A făcut numeroase fotografii, iar când le-a developat a avut surpriza să observe că prin geamul casei se distingea… chipul lui Elvis. Trucaj sau realitate ? O altă fotografie celebră, prezentată la posturile TV americane este cea unui bărbat care seamănă cu Elvis, surprins lângă Muhamad Ali. Unii susţin că l-au văzut în Louisiana, alţii în Japonia sau în Cehia.
Sunt fani convinşi că regale rockului a fost răpit de extratereştrii, dar există şi alte teorii potrivit cărora, starul fie a intrat într-un program de protecţie a martorilor, fie a fost clonat sau că este agent guvernamental american ! Deşi pare incredibil, unii cred că a apărut pentru câteva secunde, în filmul Singur acasă.
Oricum, cine are dovezi concrete că Elvis trăieşte se va îmbogăţi cu trei milioane de dolari. Recompensa va fi oferită de creatorii siteului wwww.elviswanted.com : regizorul şi actorul american Adam Muskiewicz şi un prieten al său, producător de cinema.
Fragmente din emisiunile din SUA care au prezentat presupusele dovezi ale faptului că regele ar trăi şi alte filmuleţe pe această temă, pe Youtube : 1984 Elvis & Ali photo- The Final Proof? ; Proof that elvis presley is still alive, Is he Alive? Shocking Evidence!

Niciun comentariu: