marți, 9 decembrie 2008

Ciutacu versus Teo


Intr-un articol intitulat "Măscăricii se-arată cu întârziere, la eşec", Victor Ciutacu o critica pe blogul sau pe Teo, care a dat recent un amplu interviu in Jurnalul National. Fosta prezentatoare tv il plange pe Sarbu, isi asuma esecurile proiectelor din ultimii ani si se arata scarbita de cei care lucreaza in televiziune. Ciutacu pune, insa, o intrebare legitima : De ce nu te-ai aratat ingretosata de televiziune si cand aveai emisiuni si luai sute de mii de euro?

<< “Suntem toţi nişte măscărici demni de scârbă, care venim şi ne schimonosim la televizor, tragem nişte filosofii în care nici măcar noi nu credem, plecăm acasă şi avem exact aceleaşi probleme ca şi oamenii obişnuiţi. Dar nu ne place să fim confundaţi cu ei, pentru că noi suntem vedete de televiziune”, spune Teo, intr-un interviu pe care i l-a luat Tuca pentru Jurnalul National. Cu riscul de mi-i urca-n cap pe fanii doamnei in cauza (altfel, satisfacuti de inlocuitorul Maruta), pe Marius si pe Mircea, fac si eu cateva consideratii de cimpanzeu care se produce pe tv.

1. Cum de revelatia asta trista vine taman dupa doua esecuri de audienta grandioase, dar platite extrem de generos? Cand era vedeta la Antena si la Pro, nu se prinsese ca e un mascarici demn de scarba? Atunci difereau preocuparile?

2. Cuvantul toti ma scoate din minti. Poate voi, Teo, astia care semnati contracte si va despartiti de posturi pe prime de instalare/daune de sute de mii de euro. Noi, astia care nu locuim in Pipera (in vecinatatea manelistilor care-ti constituiau clientela invitatilor de baza) si ne facem piata laolalta cu oamenii obisnuiti, nu avem nevoie sa fim confundati cu ei. Fiindca suntem obisnuiti fara sa strigam.

3. Statutul de vedeta tv, ca si cel de analist, odata primit si asumat, dauneaza la ratiune, la bunul simt si la cel al ridicolului. De mandrie nici nu mai scriu.>>

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mda, doamna Trandafir se face ca uita ce prima de instalare fabuloasa primita cand s-a mutat la Romantica ( 600 000 de euro!!) ! Mai Teo, la texte de-astea ''populiste'' nu pune botul prea multa lume ( ca sa ma exprim plastic),poate doar 'maimutoi' ca tine , care castiga salarii de zeci de mii de euro, desi profesional vorbind sunt zero barat, fara prompter sunt terminati! ( si nu ma refer la Esca, aia e singura care merita banii , e o profesionista in adevaratul sens al cuvantlui!)