vineri, 26 decembrie 2008

Pe care dintre vedete v-ati saturat sa le vedeti la televiziuni si in ziare?

Eu una nu mai suport sa vad sau sa citesc stiri despre aceleasi asa-zise vedete din Romania in fiecare zi. Sunt cateva femei -Mihaela Radulescu, Andreea Marin, Andreea Raicu etc - ce au monopolizat aproape toate revistele si emisiunile de divertisment. Prima apare luna viitoare a " n" a oara in ipostaze provocatoare, in revista The One si vorbeste despre relatia ei nonconformista cu Dani Otil. Ea crede in continuare ca asta ii confirma statutul de diva, desi opinia publica este mai degraba oripilata de spectacolul vulgar al celor doi, iar colegii ei de breasla o iau peste picior de cate ori au ocazia din cauza asta.
Multi se intreaba: Oare nu mai sunt femei destepte si de succes in Romania, incat trebuie sa suportam zi de zi aceleasi barfe despre aceste vedete pana ni se face greata?
Ba da, dar fie ziaristii nu sunt interesati sa se documenteze si sa scrie despre ele, in goana dupa audienta si tiraj, fie acele femei care au cu adevarat ceva de spus si pot reprezenta adevarate modele pentru altii nu sunt deloc ahtiate dupa expunerea mediatica. Ma refer la doamne precum Marie Rose Mocirnita, Camelia Sucu, Maia Morgenstern si altele.

Un comentariu:

Dan Gheorghe spunea...

nu ziaristii sunt vinovati, ci publicul. exista publicatii care au facut studii de piata. s-a constatat astfel ca publicul, nu numai de la noi, ci din alte tari, e interesat mai degraba de tot ce e rau si putred in lumea asta, decat ce e bun. asta-i lumea in care traim...