miercuri, 7 ianuarie 2009

Eurovision 2009 Romania : multi veniti, putini alesi

Am ascultat o parte dintre piesele inscrise in competitia Eurovision de anul acesta. Din pacate, in multe cazuri, fie ritmurile sunt interesante, dar vocile nu sunt foarte bune, fie vocile sunt superbe, dar melodiile nu au acel "ceva" care sa te faca sa le asculti de mai multe ori.
Biondo, trupa care a innebunit Romania anul trecut, revine in forta cu "I'll be around”, dar melodia nu se ridica la valoarea celei din 2008 " Shine". Se pare ca marea sansa a baietilor a fost anul trecut, dar din cauza nationalismului unora dintre membrii juriului, suedezii nu au putut sa ne reprezinte la marele concurs. Pacat! Sa vedem cat de apreciati vor fi anul acesta...
Nico vrea din nou la Eurovision si concureaza in duet cu Moni- K. Cele doua soliste interpreteaza piesa "The disco maniacs". Interesanta, dar ar fi bine sa fie sustinuta si de un show pe masura.
Cativa fosti concurenti de la Megastar isi incearca si ei norocul anul acesta. Printre ei, Alexa, a carei voce imi place foarte mult. Are o piesa bunicica, creata de Cornel Ilie.
Trupa "Imba" si piesa, “Round ‘n’ Round” compusa de Costi Ionita va place cu siguranta multora. Nu este genul meu, dar are tot ce trebuie : ritm, voci, dansatori, show.
Melodia care mi-a placut cel mai mult a fost "Desert rain", interpretata de Marko si Mihai ( nume noi in show biz -ul romanesc). Unul dintre ei este tenor. Pe internet au adunat foarte multe mesaje de incurajare si se numara printre favoriti. Le urez si eu bafta! Piesa o puteti asculta si pe acest blog. Din pacate, calitatea imaginii nu este grozava.
Voi reveni cu alte comentarii despre piesele de la Eurovision.

Niciun comentariu: