vineri, 9 ianuarie 2009

Solistele din Ploiesti pe Internet



Site-ul www.nicomusic.ro, al lui Nico, nu a mai fost actualizat de aproape un an. Acesta cuprinde biografia, discografia, o galerie foto, datele de contact, cateva mesaje ale solistei, si melodia “ Pe o margine de lume “, cu care a concurat anul trecut, la Eurovision. Cine doreste sa mai afle noutati trebuie sa intre pe forum, unde poate afla ca “Nico a optat pentru o piesa ritmata, compusa de Laurentiu Matei, piesa pe care o propune anul acesta in Selectia Nationala Eurovision 2009! Piesa este plina de energie si cu siguranta o sa va placa! “ Nici urma de melodie, de titlul acesteia sau de alte detalii suplimentare, pe care fanii cu siguranta le cauta, in aceste zile. Pacat ca artista nu pune atat de mare pret de mediatizarea prin intermediul Internetului, pentru ca s-a dovedit de atatea ori cat de importanta este relatia artistilor cu cei care ii asculta si ii apreciaza si prin intermediul site-urilor !



Mult mai profesionist este site-ul Andreeei Balan ( mentionat de altfel pe multe bloguri de specialitate), www.andreeab.ro. Solista si-a postat informatii despre toate evenimentele la care participa, aparitiile tv si in presa scrisa, piesele noi, videoclipuri etc. In plus grafica site-ului este excelenta.


Mult mai putin prezenta in presa, la competitii muzicale si pe piata muzicala, decat celelalte doua artiste, Madalina Manole are si ea grija de imaginea ei. Site-ul sau este destul de interesant conceput si este des actualizat, continand cam tot ce trebuie : stiri, biografie, videoclipuri, poze etc. Cu toate acestea, traficul este aproape inexistent : 0 vizitatori in ultimele 24 de ore, 6 - in ultimele 7 zile, 44 in ultimele 30 de zile.
Primele doua site-uri mentionate nu sunt inscrise pe trafic.ro.

Niciun comentariu: