miercuri, 21 iulie 2010

INSTITUŢIILE DE CULTURĂ DECIMATE ! UN FLEAC … !

COMUNICAT DE PRESA

Urmare a apariţiei OUG nr. 63/2010, salariaţii din instituţiile de cultură din Constanţa au fost primii care au „plătit pentru nesimţirea de a exista ca salariaţi”, într-o ţară care a dat în anul 2008, „Sibiu capitala europeană a culturii”, printr-o comasare care a aruncat în stradă zeci de artişti, bibliotecari, personal tehnic şi administrativ.
Sindicaliştii din cultură afiliaţi la Federaţia Sindicatelor Artiştilor Interpreţi din România – FAIR, Federaţia Sindicatelor din Bibliotecile din România – FSBR, Uniunea Sindicatelor din Instituţiile de Spectacole, solicită Guvernului stoparea distrugerii instituţiilor de cultură din România, şi scoaterea de urgenţă a instituţiilor de cultură de sub incidenţa OUG nr. 63/2010.
Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor Artiştilor Interpreţi din România – FAIR, Federaţiei Sindicatelor din Bibliotecile din România – FSBR, Uniunii Sindicatelor din Instituţiile de Spectacole din România vor susţine o conferinţă de presă în cadrul mitingului din faţa Consiliului Judeţean Constanţa, Joi 22 iulie 2010, orele 11.00.
Biroul Executiv
Federaţia Sindicatelor Artiştilor Interpreţi din România – FAIR

Biroul Executiv
Federaţia Sindicatelor din Bibliotecile din România – FSBR

Biroul Executiv
Uniunea Sindicatelor din Instituţiile de Spectacole - USIS

Niciun comentariu: