marți, 24 august 2010

Dr. Eric Pearl & Reconectarea va invita sa participati la conferinta Reconectarea - Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine!

Dr. Eric Pearl, vindecator de renume mondial, prima persoana care a experimentat frecventele reconective, se va afla in Romania in perioada 25 - 30 August 2010.

Dr. Eric Pearl, chiropractician renumit din Los Angeles si autor al best-sellerului Reconectarea: Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine, tradus in peste 35 limbi, va vorbi despre vindecarea reconectiva in cadrul a doua conferinte tinute in Bucuresti si in Constanta, in zilele de 26 august si respectiv, 28 august a.c. Joi, 26 august, la sala New York a hotelului Pullman (fostul World Trade Center- Piata Montreal nr 10, langa Casa Presei Libere), conferinta incepe la ora 18.30.

Dr. Eric Pearl, vindecător de renume internaţional şi autor al best-sellerului Reconectarea – Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine…, carte tradusă în peste 35 limbi, se va afla în România, în perioada 25-30 august 2010, pentru a susţine conferinţe pe tema Vindecării Reconective şi a Reconectării. Prima conferinţă despre Vindecarea Reconectivă va avea loc la Bucureşti, în data de 26 august la Hotelul Pullman (World Trade Center - Piata Montreal nr.10), începând de la ora 18.30. Se asigură traducere simultană în căşti, biletul de intrare costa 50 lei şi va putea fi achiziţionat şi la intrarea sălii New York a Hotelului Pullman WTC, în limita locurilor disponibile.Cea de a doua prelegere susţinută de dr. Eric Pearl în România va avea loc la Constanta, în data de 28 august, începând cu ora 12:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, (Bd. Alexandru Lapusneanu nr.1). Biletul de intrare costa 10 lei.Dr. Eric Pearl, fost chiropractician în Los Angeles, invitat să ţină prelegeri la nenumărate programe de televiziune în Statele Unite şi în lume, la Naţiunile Unite, la Madison Square Garden, a facilitat vindecarea unor cazuri de cancer, în ultimul stadiu, de epilepsie, scleroză multiplă, artrită reumatoidă şi a altor boli, fiind menţionat în presa internaţională, inclusiv în The New York Times. Dr. Eric Pearl va veni în România pentru a împărtăşi din experienţele sale de Vindecare Reconectivă, o formă de vindecare aflată pentru prima oară pe planetă. Ea ne reconectează la plenitudinea universului, dat fiind că ne reconectează la totalitatea fiinţei noastre şi la cine suntem cu adevărat. Reconectarea este procesul generic de reconectare la univers, care creează condiţiile evoluţiei personale, dar permite şi vindecării să aibă loc. Aceste vindecări şi frecvenţe de evoluţie aparţin unei benzi de frecvenţe noi, introduse prin intermediul unui spectru de lumină şi informaţie. Este ceva nou. Este diferit. Este real – şi poate fi antrenat în fiecare dintre noi.Eric Pearl şi Vindecarea sa reconectivă au atras interesul unor doctori şi cercetători medicali de prestigiu, de la spitale şi universităţi din toată lumea. Printre acestea se numără Spitalul Jackson Memorial, UCLA, Centrul Medical Cedars-Sinai, Spitalul VA, Universitatea din Minnesota, Facultatea de Medicină a Universităţii din Miami şi Universitatea din Arizona – unde a ţinut o prezentare pentru medici, la cererea dr. Andrew Weil. În prezent sunt în curs de desfăşurare noi programe de cercetare, la diferite laboratoare, sub supravegherea unor cercetători renumiţi, cum ar fi Gary Schwartz, PhD., Konstantin Korotkov, PhD., William Tiller, PhD. şi alţii.. În luna octombrie a acestui an, în perioada 23-26 octombrie, vor avea loc, la Bucureşti, seminariile de Vindecare Reconectivă şi Reconectare, conduse de Doug de Vito, prima persoana pregătită şi calificată să conducă aceste seminarii de către Dr. Eric Pearl.


Niciun comentariu: