miercuri, 10 iunie 2009

ANTIMONDEN

M-am saturat de alde Poponet. Ar trebui sa popularizam mai mult tinerii valorosi. Iata ce am gasit in Ziarul de Bacau: Un elev bacauan, cel mai tinar impresar din România, de Laura Huiban, 27 Februarie 2009
Un elev de clasa a XII-a din Bacau este cel mai tinar impresar din România. La 19 ani, organizeaza evenimente muzicale pe scenele sau in cluburile din intreaga tara si colaboreaza cu peste 180 de artisti din România si din strainatate. Cu entuziasmul si ambitia virstei, elevul bacauan spune ca aspira sa ajunga “cel mai tare impresar din România”. Bogdan Nita, cunoscut sub numele de scena de DJ Bodo, este elev al Colegiului Tehnic de Comunicatii “N.V.Karpen”, la specializarea Igiena corpului uman. Bacauanul spune ca sansa lui a fost “Adolescenta”, postul de radio al colegiului, unde activeaza din 2005. “Aici am inceput sa cunosc artisti, au urmat colaborari cu radio-uri. A fost o rampa de lansare. Mi-am descoperit in radio o latura pe care nu stiam ca o am”, marturiseste Bogdan Nita. DJ Bodo se ocupa in prezent de impresarierea directa a tinerilor C’est la vie boys (Baia Mare), Fabio (Bucuresti), Niro Lassano (Tg. Mures), DJ Stephano (Tg.Mures) , DJ Nick& MC Giany (Brasov), DJ White&deep. Impreuna cu artistii pe care ii promoveaza a participat la numeroase emisiuni de televiziune printre care “Neata, natiune” (National TV), “Teo” (Prima TV), “Happy Hour” (ProTV) sau “Vara la mare” (TVR2). Pe blogul personal scrie despre showbizul românesc si publica interviuri realizate in exclusivitate cu artisti români. Ca organizator de evenimente, primul test pe care Bogdan Nita l-a trecut a fost in vara lui 2008, cind Crucea Rosie Bacau a sarbatorit public 132 de ani. Dupa aceasta “isprava”, Bodo a primit o scrisoare oficiala de multumire din partea Mihaelei Geoana, presedinta Societatii Nationale de Cruce Rosie din România.
“Mi-a schimbat total viata”
Intre evenimente si activitati de impresariat, Bodo trebuie sa-si indeplineasca si responsabilitatile de elev. “Nu reusesc sa ajung la toate orele, dar profesorii ma mai sprijina, mai trec cu vederea. Le datorez foarte multe in acest sens doamnei diriginte Ioana Bereski si domnului director Remus Cazacu. Incerc sa nu neglijez nici scoala, primul semestru l-am incheiat cu media 8,20. Colaborarea cu lumea artistica mi-a schimbat total viata”, spune elevul bacauan. Bogdan Nita calatoreste saptaminal in afara judetului si spune cu dezamagire ca, desi beneficiaza anual de foarte multe evenimente muzicale, publicul bacauan nu este educat in acest sens. “Nu stiu sa se exteriorizeze, nu stie sa se distreze. In cluburi stau mai mult la mese si sint porniti pe scandal. La Iasi este cu totul altceva, e o alta atmosfera, te-ai duce zilnic, la fel la Piatra Neamt sau Brasov. Este un alt tip de mentalitate”, subliniaza tinarul impresar.
In jungla showbizului
Bogdan a avut parte repede si de botezul acestei lumi cu reguli dure. Si-a cistigat admiratoare, dar exista destui oameni care ii critica fiecare miscare. “Incerc sa canalizez aceste critici in asa fel incit sa ma ajute; ma intaresc. Secretul succesului cred ca sta in munca si daruire. Indiferent de obstacolele prin care am trecut, si cu siguranta voi mai trece, nu renunt. Este o lume dificila. Ce ma intereseaza pe mine in primul rind este sa fiu profesionist, sa dobindesc cunostinte cit mai multe in domeniu”, spune Bogdan Nita. DJ Bodo se va inscrie in acest an pentru a-si obtine atestat in impresariat artistic. Elevul Colegiului “N.V.Karpen” spune ca a mai invatat si de la impresarul bacauan Dan Leonte, cu care are bune relatii si care i-a fost si model.
Play&Win despre DJ Bodo
“Cu Bogdan ne-am intilnit in Bacau la un concert si am dat un interviu pentru radio. Este un baiat talentat, am inteles ca este cel mai tinar impresar din România. Nu am interactionat foarte mult, dar suficient cit sa ne dam seama ca este un baiat de nota zece, care are tot timpul inainte sa reuseasca in domeniul asta”.
Daca si voi cunoaste tineri talentati, cu performante, va rog sa trimiteti date despre ei.

Niciun comentariu: