duminică, 7 iunie 2009

De ce se castiga la Loto de alegeri ?



S-a intamplat ceea ce multi anticipau : astazi, adica exact in ziua alegerilor s-a castigat premiul cel mare de la Loto! Fapt destul de dubios, remarcat azi si de ziaristul Victor Ciutacu, la Antena 3, care s-a intrebat retoric “de ce se castiga in Romania la Loto numai de alegeri, caci asa s-a intamplat la ultimele scrutinuri.”

Eu ma intreb de se nu se autosesizeaza institutiile statului abilitate sa o faca? De ce nu se demareaza o ancheta in acest sens ? Oare nu ii miroase nimanui de acolo a ceva necurat ? Pe langa faptul ciudat ca se castiga in zile de alegeri, mai raman niste intrebari fara raspuns: De ce atunci cand se castiga nu sunt mai multe persoane care ghicesc numerele norocoase? De ce nu explica nimeni cum de atat de multe saptamani nu se ghicesc numerele, desi joaca atat de multi romani ?


Iata cateva comentarii de pe Internet:

7.06.2009 21:59
ce v-am zis eu tot pe acest site duminica trecuta ?????? nu s-a castigat ca inca nu sunt alegerile ... acum au fost si s-a castigat ...... pana la prezidentiale in noiembrie nu jucati ca nu are sens :)) ... si atunci nu aruncati cu banii pe fereastra , luati (poate) doar o varianta din-aia simpla si minima de 4 lei si ceva .....

7.06.2009 21:20
editec si-a facut treaba ca de obicei. iar in prag de alegeri, craciun, paste, taieri de mot, botezuri loteria romana da premiul. prostii sunt cei multi, cei care joaca. hai noroc!

7.06.2009 20:46
dupa cum stie deja toata lumea, banii s-au dus acolo unde trebuie in ziua europarlamentarelor. doar trebuia facut decontul alegerilor,nu?


cine contoleaza loteria romana
de ryuca(Vizitator), duminică, 7 iunie 2009 - 19:19

au trecut 6-luni si nu s-a castigat , e clar , ca ceva pute la loteria asta romaneasca [Citeste] in plus
varianta este destul de scumpa .

de crystian(Vizitator), duminică, 7 iunie 2009 - 20:53

este o mare frauda . cine oare sa verifice ? . tinde mereu acest joc sa stranga sume foarte mari aproape de alegeri .



Niciun comentariu: