joi, 4 iunie 2009

MEMENTOVIVERE ,,SARBATORESTE VIATA PRIN ARTA!''

PLOIESTI, VALEA PRAHOVEI: FESTIVALUL MEMENTOVIVERE ,,SARBATORESTE VIATA PRIN ARTA!''





Vizitati pagina Festivalului Memento Vivere- ,,Sarbatoreste Viata Prin Arta!'' si veniti cu noi la Busteni sa va relaxati in compania artistilor care vor fi impreuna pe scena pentru a va bucura sufletele!

CVARTETUL ,,ARTYS'' PLOIESTI
va sustine sambata 6 iunie un recital in piata publica la orele pranzului, iar seara artistii vor sustine un recital la sala Casei de Cultura Busteni, dupa ce solistii Operei Nationale vor prezenta in premiera nationala opera ,,Degringoletto''.

CVARTETUL ,,ARTYS'' va reprezenta la acest festival Liceul de Arta Ploiesti si Filarmonica ,,Paul Constantinescu'' prin conceptul inovator al profesorului-elev si model care infaptuieste actul interpretativ alaturi de elevii de la clasa de muzica de camera- profesor Cosmin Faur.

Elevii vor participa la ateliere, workshopuri despre arta limbajului, miscare scenica, tipuri de exprimare si metode de asimilare a limbajelor artistice in integralitatea lor, urmand ca acestia sa fie cazati prin amabilitatea domnului Norbert Nemethi care a inteles exact necesitatea si spiritul idealist al demersului artistilor participanti la acest eveniment cultural.

Sonorizarea evenimentului a fost asigurata prin amabilitatea doamnei directoare Cristina Cautes a Centrului European de Cultura Sinaia.
Acest concept isi doreste sa puna in practica ideea implicarii practice si afectiv-emotionale a viitorilor artisti, in ceea ce va insemna in viitorul apropiat cariera lor profesionala in institutii de cultura de prestigiu din Ploiesti sau din strainatate.

Detalii despre programul complet si participantii la Festival aici

2 comentarii:

mediartys spunea...

DACA AI VAZUT ATENT LINKURILE. E UNGUR PE JUMATATE, NEMETHI- dar cu sufletul a dovedit ca e roman liber.Asa am ajuns, sa ne ajute ei, ca noi nu mai suntem in stare.
Succes si la vot cu populatia!!

Cezara, din Ploiesti spunea...

Ce daca e ungur? Bravo lui, face o treaba buna. Nu conteaza etnia noastra, ci sa facem ceva pentru tara asta.