sâmbătă, 18 octombrie 2008

Să râdem cu …. George Bush



Gafele, ticurile, stilul de a vorbi ale lui George Bush sunt o sursă inepuizabila de inspiraţie pentru comicii din Statele Unite. Internetul e plin de filmuleţe în care cel mai puternic om din lume este luat peste picior. Bâlbele, frazele fără sens, gafele din discursuri au făcut deja înconjurul lumii. Probabil nu este vreun şef de stat de care să se fi râs mai mult.
Show-uri extraordinare oferă şi sosiile lui, cea mai cunoscută fiind actorul care apare des la emisiunea “Tonight Show” a celebrului Jay Leno. Americanul care seamănă izbitor de mult cu preşedintele se numeşte Steve Bridges. Puteţi găsi înregistrări din emisiunile televizate unde a apărut aceasta, pe site-ul său http://www.stevebridges.com/ , pe site-ul lui Jay Leno : http://www.nbc.com/The_Tonight_Show_with_Jay_Leno sau pe Youtube.
Pentru a demonstra că nu îl supără numeroasele glume făcute pe seama sa, adevăratul George W. Bush l-a invitat acum vreo doi ani pe Steve Bridges să-l însoţească la o întâlnire cu presa. Rezultatul ? Cea mai haioasă conferinţă de presă de la Casa Albă. Este cunoscut faptul că, în prezent, 64% dintre americani nu sunt de acord cu politica preşedintelui american, în special din cauza intervenţiei din Irak. Vorbind despre acest subiect, “Bush” a întrebat audienţa de ce nu poate lua masa cu cei 36% dintre americani care îl aprobă, fapt ce a stârnit râsul tuturor. Fragmente din conferinţă găsiţi pe Youtube, căutând : “Seeing Double - Two Bush”.

Niciun comentariu: