joi, 16 octombrie 2008

STING VINE IN ROMANIA


Iubitorii muzicii de calitate vor avea ocazia sa-l asculte pe STING , anul viitor, in Romania. Acesta va sustine un concert pe scena Sălii Palatului pe 10 februarie. Cu acest prilej, cantaretul isi va promova cel mai recent proiect al său, "Songs from the Labyrinth", înregistrat alături de celebrul muzician bosniac Edin Karamazov.

Printre cele mai cunoscute melodii ale artistului se numara : “Englishman in New York", "Fragile", "Shape Of My Heart", "Roxanne", "Desert Rose", "Mad About You" şi "If I Ever Lose My Faith In You".

“Songs from the Labyrinth” este un tribut adus compozitorului elisabetan John Dowland (1563 - 1626), pe care Sting l-a descoperit la inceputul anilor ’80. Lansat in 2006, albumul s-a vandut pana in prezent in peste un milion de exemplare si s-a clasat pe primele locuri in topurile muzicale din intreaga lume.
Biletele pentru concertul de la Bucuresti urmeaza a fi puse in vanzare in cursul saptamanii viitoare, in magazinele Diverta si online, pe myticket.ro .


- Numele sau adevarat este Gordon Matthew Thomas Sumner, si s-a nascut pe 2 octombrie 1951). Si-a inceput cariera artistica in trupa rock The Police, unde a fost lider vocal, principal compozitor şi basist, in anii 1970–1980. Ca muzician solo, dar şi ca membru al trupei The Police, Sting a vândut peste 105 milioane de albume şi a primit şaisprezece premii Grammy.
- Primul sau album solo, din 1985, s-a numit The Dream of the Blue Turtles.
In luna mai a anului trecut, trupa britanică The Police s-a reunit, dupa 20 de ani, pentru un mega turneu ce a inclus 150 de show-uri, în faţa unui public de circa 3,7 milioane de spectatori.
- In 2007, membrii trupei de rock The Police, britanicii Sting şi Andy Summers şi americanul Stewart Copeland, au devenit cavaleri ai Ordinului Artelor şi Literelor în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Ministerul Culturii din Paris, Franţa. "Suntem foarte emoţionaţi pentru că suntem mari admiratori ai culturii franceze", a declarat Sting.

-Este casatorit cu Trudie Styler si are 6 copii. Sotii au investit averea in special in domeniul imobiliar. Recent, ei si-au cumparat un apartament de 26 de milioane de dolari, intr-o zona selecta a New Yorkului. Situata la etajul 16 din 43 ale cladirii, locuinta are o suprafata de 510 metri patrati, cinci dormitoare spatioase si o terasa. Pe langa apartamentul din Manhattan, solistul este proprietarul unor resedinte si in Mayfair si Malibu , a unui conac elisabetan in Wiltshire si a unei case in Tuscany.

- Ii place arta erotica. Anul acesta, presa a relatat ca Sting are doua tablouri cu femei goale, in dormitor. Picturile apartin artistului Helmut Newton si ar fi in ton cu atmosfera camerei, “inundata” in rosu. Unul dintre cele doua tablouri infatiseaza o tanara sumar imbracata, asezata pe bancheta din spate a unui Mercedes, alaturi de un barbat care incearca sa o dezbrace, iar celalalt tablou este pictata o "pereche" de picioare lungi, cu portjartier negru.


Discografie : The Dream of the Blue Turtles – 1985, Nothing Like the Sun – 1987, The Soul Cages – 1991, Ten Summoner's Tales – 1993, Mercury Falling – 1996, Brand New Day – 1999, Sacred Love – 2003, Songs from the Labyrinth – 2006.

Niciun comentariu: