duminică, 5 iulie 2009

Cezaramedia va recomanda cateva filme foarte bune:

Slumdog millionaire: nu au fost exagerate deloc nici calitatile actorilor, nici cele ale regizorului sau ale scenaristului. Povestea trista a catorva copii ai strazii dintr-o Indie plina de saracie si de promiscuitate morala este spusa atat de bine incat iti ramane in suflet. Filmul are toate ingredientele pentru succes: dramatism, dragoste, suspans, dar si scene socante - insa nu ma indoiesc de faptul ca sunt inspirate din realitate. Iata ca la Bolywood apar si capodopere!

Necunoscuta. Este un film italian, in regia celebrului Giuseppe Tornatore. Pelicula nu are actori cunoscuti, cu exceptia lui Michele Placido ( comisarul Cattani, din serialul Caracatita ). Tipul este total schimbat fizic –batran, chel.Din cauza asta, dar si din cauza rolului negativ in care a intrat foarte bine l-am recunoscut abia spre final. O pelicula despre flagelul traficului de fiinte umane, despre ce este in stare o mama sa faca pentru a fi cu copilul ei si multe altele. Finalul va va lasa uimiti si cu lacrimi pe obraji.

Teroare in Paris, cu Liam Neeson. Am crezut ca este un alt film de actiune, de duzina, dar nu este asa. Te tine cu sufletul la gura, iar jocul actoricesc exceptional al lui Liam Neeson da valoare peliculei. Povestea este tot despre traficul de carne vie ( se pare ca este de mare actualitate, sunt multe femei nenorocite pe viata, din cauza proxenetilor ). Vedeti de ce este in stare un tata pentru a-si salva fiica din mainile unor traficanti. Enjoy!

Un comentariu:

CORA spunea...

Ultimele doua suna bine! Foarte! Am notat!