marți, 14 iulie 2009

Gardianul o critica pe Nico

In editia de astazi, cotidianul Gardianul o critica dur pe Nico - despre care spune ca ar fi alungat publicul cu melodiile sale, la o petrecere privata. Nico se numara printre artistele foarte apreciate in Romania si de aceea este ciudat acest atac la adresa cantaretei, care nu prea a avut experiente neplacute cu presa. Insa, trebuie luate cu o oarecare rezerva informatiile, nu putem sti cat sunt de adevarate.

Platita cu 1.500 de euro, Nico a alungat lumea de la petrecere


Cu un tarif de 1.500 de euro pe recital, reprezentanta de anul trecut a Romaniei la Eurovision nu reuseste sa atraga foarte mult atentia atunci cand se afla pe scena. Nico a fost invitata sa destinda atmosfera in cadrul unei petreceri private care a avut loc vineri seara la mare, insa, in cele din urma, organizatorii au regretat ca au apelat la serviciile ei. Inzestrata cu o voce remarcabila, fara indoiala, Nico duce lipsa de piese pe gustul tinerilor si nu izbuteste sa-i cucereasca pe cei mai tineri fani ai ei din aceasta cauza. Melodiile ei sunt mai degraba potrivite varstei a doua, insa nici la acest capitol nu a reusit sa se descurce prea bine la petrecerea de vineri de la Saturn. Daca la inceputul recitalului a fost aplaudata, dupa cateva piese petrecaretii s-au plictisit si au parasit sala de bal a hotelului, deplasandu-se spre terasa, acolo unde era servita masa. In scurt timp, Nico a reusit minunata performanta de a canta unei sali goale, fara a primi la final vreo urma de aplauze. Nici Capatos nu a reusit sa o scoata din momentul penibil atunci cand a urcat pe scena alaturi de ea in incercarea de a canta impreuna piesa de la Eurovision, “Pe-o margine de lume”.
G.D.

3 comentarii:

CORA spunea...

Cred ca nu Gardianul o judeca pe Nico, ci participantii la acea petrecere o judeca pe Nico. Gardianul profita si face public lucrul asta!

Cezara, din Ploiesti spunea...

Da, se poate spune si asa. Cred ca era totusi normal sa ii ceara si ei o opinie..

mediartys spunea...

Hai ca incet-incet ies lucrurile la iveala, imi place ca lumea incepe si invata sa se exprime liber ( nota bene si cu semnatura, nu doar sub anonimat!).Sa continui: ce importanta are ca Nico are o piata a ei bine definita, unde are succes? Important este ca, acolo unde a fost chemata pe bani frumosi in Romania crizei noastre de zi cu zi, nu a reusit sa se adapteze..cea ce spune multe despre ignoranta cu care acesti ,,artisti''( o sa explic ghilimelele daca opozitia se manifesta..) isi prezinta si vand marfa.Adica la pachet, indiferent de dorintele clientilor.Trist sau adevarat, oricum e un semn de intrebare despre cum se aplica termenul ,,reputatie'' in Romania..sau daca el are vreun inteles concret pe plaiurile dambovitene.
Plus ca daca ii cereau opinia, nu facea decat sa acuze si sa se disculpe, ceea ce oricum ar fi fost mai rau..sau, probabil putem sa banuim ca ar fi un interes ascuns sau pur si simplu o opinie exprimata sincer!

Ceea ce e foarte bine este ca s-a deschis polemica..ceea ce e cel mai trist este ca exista premiza ca ea sa se inchida foarte repede, din cauza ca cine se scuza se acuza..iar subiectul are de ce sa fie in culpa, stiu foarte bine amanunte din ,,culise''.