sâmbătă, 26 septembrie 2009

"Bonsoir, Paris!" ......un vis

De cateva zile fredonez in minte "Les valses de Vinenne", de Francois Feldman. Este una dintre melodiile pe care le-am ascultat la premiera spectacolului de revista "Bonsoir, Paris!", Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti, interpretata de George Capanu. Voci superbe, scenografie splendida, melodii extraordinare - asta se poate spune, in cateva cuvinte, despre noua productie a Teatrului de Revista Majestic. Se canta numai muzica franceza - chansonete, melodii ale Patriciei Kass, ale lui Edith Piaf ( interpretate magistral de Daniela Raduica), muzica de cabaret etc. Solisti: DANIELA RADUICA, Romeo Zaharia, George Capanu, Ana Maria Mirica. Merita mentionate, de asemenea, baletul Majestic, actorii George Francu si Manuela Francu - care au avut momente de mima foarte haioase -, precum si orchestra dirijata de maestrul Viorel Gavrila, ce a cantat superb. Impresionante sunt si rochiile, costumele de cabaret si cele de epoca. Un spectacol la care se vede ca s-a muncit mult si cu daruire. Un spectacol splendid.... ca un vis din care nu vrei sa te mai trezesti. L-as mai vedea de zeci de ori. Vi-l recomand din inima.

3 comentarii:

Anonim spunea...

alte melodii care au fost interpretatea atunci mai stiti???au fost intreadevar melodii superbe dar nu stiu cum se numesc...:(

Cezara, din Ploiesti spunea...

Au fost foarte multe, dar nu le stiu numele. Cele mai cunoscute sunt cele din repertoriul lui Edith Piaf. Mai bine mergeti sa vedeti spectacolul.

Anonim spunea...

am fost;)superb...pacat ca nu am si eu acele melodii aks....:(