marți, 22 septembrie 2009

Turismul cu avionul si parasuta, in clipul de promovare al Romaniei



Apropo de declaratia lui Traian Basescu privind turismul care se face " in proportie de 70% cu avionul, in Romania " ( nu v-am spus ca se va rade mult pe tema asta ? ) , Valentin Stan, omul cu laptopul, a facut o gluma foarte buna, in seara asta, la Antena 3. Ideea a fost ca e firesc sa zica presedintele asa ceva, daca in clipul de promovare a Romaniei, Ilie Nastase apare..... parasutat din avion.

Lasand gluma la o parte, m-ar interesa ce credeti voi despre acest videoclip. E bun? E prost? Este reprezentativ ? Sugestiv ? Personal, cred ca este ok, dar e loc si de mai bine. Va invit sa comentati.
Imi amintesc faptul ca, acum cativa ani, un videoclip de prezentare unde, in prim plan, aparea un actor care il interpreta pe Dracula, a starnit mai mult uimire si hohote de ras, mai ales in randul celor care lucreaza in domeniul turismului. La final, ceea ce a pus capac ciudateniei de clip era o cortina care ....se inchidea, in loc sa fie, sugestiv, deschisa, catre toti cei care vor sa viziteze tara. Bine ca s-a renuntat la el!

Niciun comentariu: