vineri, 5 februarie 2010

Datul din buric - mai pretios decat cultura ?

Butonand zilele trecute telecomanda am dat peste o stire despre Miss Piranda, care a facut deliciul multor televiziuni tabloide. O informatie care ar trebui sa dea de gandit autoritatilor statului, autoritatilor locale si tuturor celor care se bat cu pumnul in piept ca sprijina valorile romanesti, dar nu fac nimic: stiti ce premii s-au dat la faimosul concurs unde concurentele si-au leganat trupurile pe ritmuri tiganesti? Premiul I - 4000 de euro si o excursie la Paris, Premiul II- 3000 de euro si o excursie la Paris, Premiul III - o excursie la Casablanca si 2000 de euro.
Asta in timp ce elevii nostri olimpici se duc la competitii nationale si internationale pentru o diploma si unul sau doua milioane de lei vechi!

4 comentarii:

Robert Codescu spunea...

Păi zici asta fiindcă nu l-ai ascultat pe "omul de cultură" bercea mondialul mânca-ţi-aş într-un interviu pe Realitatea TV te făcea să cauţi o ţară (ORICARE) ţi să emigrezi acolo !!!





Oricum foarte tare blogul tău, SIGUR voi mai trece pe aici !!!

Cezara, din Ploiesti spunea...

Bine ati venit pe blog! Ma bucur ca va place. Recomandati-l si altora.

mediartys spunea...

de aceea e important ca noi ceilalti sa fim uniti iar cei care publica sa aiba curaj sa dea alta fata culturii romanesti.Vina nu e a lor ca exista- ci a noastra ca nu stim sa fim noi insine, mai ales cu cele bune- ca de rele au grija sa le arate cei care stau in varf si vaneaza ce nu e bine: ASA NU E BINE!

Eliana spunea...

Ce s-au mai schimbat vremurile...Si cand spun asta ma gandesc la zicala din popor 'Cine are carte, are parte''...Parte de ce?? De cules de capsuni in Spania, zilier in constructii in Italia, poate...Ca la alta''parte'' nu ma pot gandi.Eventual parte de bataie de joc si umilinta,asta da! Trist...