vineri, 20 martie 2009

"Poveste de cartier" e cel mai prost film romanesc din 2008 !

Pe site-ul cinemagia.ro, cinfilii au votat in ultimele săptămâni: Cea mai grava gafa din 2008, Cea mai stupida replica intr-un film din 2008, Cele mai slabe interpretari si, la final, cel mai prost film romanesc al anului trecut.

Filmul "Poveste de cartier", a adunat cele mai multe voturi negative, fiind astfel cel mai prost film românesc.
Cea mai stupida replica dintr-un film romanesc al anului 2008: "E zidar, dar ceva imi zice ca parca n-ar fi…" spusa de personajul Milena (Daniela Nane) in "Dincolo de America". Pe locul doi in clasamentul replicilor stupide : "Eu sunt tovarasul Stan. Am putere mare!" tot din “Dincolo de America”, spusa de Valentin Teodosiu. Pe locul trei : “ Vorbesti de un milion de dolari ca de o galeata cu dude" (din Supravietuitorul).

Florin Calinescu in "Poveste de cartier" a avut cea mai slaba interpretare din 2008 ! Jocul lui Romica Tociu si al lui Cornel Palade in "Poveste de cartier" a fost sanctionat şi el, iar a treia cea mai proasta interpretare a anului trecut a fost a lui Sergiu Nicolaescu in “ Supravietuitorul “.

Cea mai slaba actrita in 2008 a fost Cristina Rus, in "Supravietuitorul". Aici au mai fost nominalizate Ileana Lazariuc, "Supravietuitorul", Kitty Cepraga, "Dragoste pierduta" si Daniela Nane, "Dincolo de America" .

Cel mai slab film romanesc al anului trecut este "Poveste de cartier", o poveste de dragoste spusa si traita pe ritmuri de manele, urmata de "Supravietuitorul" si "Dincolo de America".

Niciun comentariu: